Την Τετάρτη 26 Απριλίου «τρίτωσαν» οι εκδηλώσεις της σειράς «How to…» του Κόμβου μας. Που αλλού; Στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΛΜΕΠΑ. Το ενδιαφέρον της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΕΛΜΕΠΑ παραμένει αμείωτο και επιβεβαιώνει την ανάγκη διασύνδεσης με την Επιχειρηματική κοινότητα.

Την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην ανάδειξη δύο καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων χαιρέτησε ο:

  • Καθ. Ιωάννης Κοπανάκης, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κόμβου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ΕΛΜΕΠΑ

Δύο εξαίρετοι επιχειρηματίες, προερχόμενοι από διαφορετικούς κλάδους, μας περιέγραψαν γλαφυρά πως μετέτρεψαν τις καινοτόμες ιδέες τους σε επιτυχημένες επιχειρήσεις. Ταξιδέψαμε για ακόμη μια φορά σε κόσμους καινοτομίας, δημιουργικότητας και επιτυχίας:

  • Ο Κος Στέλιος ΧρηστάκηςCO-FOUNDER & CEO, TOURMIE μας ξενάγησε στην καινοτόμα επιχειρηματική του δραστηριότητα και μας εξήγησε πως μετέτρεψε την ιδέα του σε ιστορία επιτυχίας.
  • Ο Κος Μανούσος ΠεδιαδίτηςFOUNDER, BIOAROMA CRETE, μας «μάγεψε» με τα φανταστικά αρώματα των βιολογικών καλλυντικών που παράγει με πρώτες ύλες προερχόμενες από την Κρητική φύση. Με την εμπνευσμένη ομιλία του μας μύησε στις αρχές πάνω στις οποίες βασίστηκε η επιχειρηματική του επιτυχία.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ερωτήσεις και συναντήσεις δικτύωσης και η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση της τέταρτης και προτελευταίας εκδήλωσης “How to… Start and Grow #4 ” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του κόμβου: https://hmuinnohub.gr/