Η δεύτερη εκδήλωση της σειράς «How to…start and grow» του νεοσύστατου Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Υγείας. Το σταθερά αυξανόμενο ενδιαφέρον της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΕΛΜΕΠΑ επιβεβαιώθηκε από την μεγάλη συμμετοχή που σημειώθηκε τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως.

Την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην επιχειρηματική ανάδειξη της ποιότητας χαιρέτησε ο:

  • Καθ. Ιωάννης Κοπανάκης, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κόμβου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ΕΛΜΕΠΑ

Δύο εξαίρετοι επιχειρηματίες της Βιομηχανίας παροχής υπηρεσιών που αφορούν την ποιότητα μας ταξίδεψαν μέσα από τις εμπειρίες τους στον κόσμο της επιχειρηματικότητας:

  • Ο Κος Σάββας ΠελτέκηςΔιευθύνων Σύμβουλος της TUV-HELLAS, μας μίλησε για την γέννηση της επιχειρηματικής του ιδέας ενόσω εργαζόταν ως υπάλληλος για μια μεγάλη εταιρεία και το πως κατάφερε να κάνει την TUV HELLAS την μεγαλύτερη εταιρεία πιστοποιήσεων στην Ελλάδα.
  • Ο Κος Γιάννης Τσιριγωτάκης- Founder της Besafer και Manager, ανέλυσε την διαδρομή που ακολούθησε ώστε να εντοπίσει την ανάγκη της αγοράς και να προχωρήσει στην ίδρυση της εταιρείας που θα την ικανοποιούσε.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ερωτήσεις και συναντήσεις δικτύωσης και η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση της επόμενης εκδήλωσης “How to….start and grow” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κόμβου: http://innohub.hmu.gr/